tirsdag den 19. marts 2013

Semi dried tomatos



 
Ingredienser:

Aromatiske tomater
Havsalt
God friskkværnet peber
Lidt sukker! (kun om vinteren)

Valgfrit: krydderier, hvidløg, balsamico, olivenolie


Opskrift:

Alt efter tomattypen skæres de ud i passende størrelser.
(Jeg brugte cherry tomater og halverede dem bare - men alle aromatiske tomater er velegnede, og jo mere højsæson, desto bedre)

Læg tomaterne med deres åbne sider opad.

Hæld lidt olivenolie over og krydr dem gavmildt med salt og peber.

Bages i ovn ved 80 grader i 2 timer.



Det er skræmmende enkelt at lave disse semidried tomatoes. De kan bruges som tapas, i en sandwich eller gøre en god bolognaise bedre. Ja, mulighederne er mange og endnu er det ikke så udbredt, hvorfor det altid vil glæde dine gæster.

Alt efter sæsonen kan tomaternes sødme hhv. tæmmes eller forbedres. Altså om sommeren kan man tilsætte balsamico og om vinteren drysse med lidt sukker sammen med de valgte krydderier.

Hvis de ikke alle spises, kan de overhældes med olivenolie og kommes på glas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar